High Tea Sponsor Evenement

Plaats:                  Sociëteit Concordia, Westhaven 27, 2801 PJ Gouda

Organisatie:       Lions Club Gouda

Goede doel:      Stichting Semmy, kinderkanker onderzoek

Op 14 april organiseert Lions Club Gouda een High Tea Sponsor Evenement. Het batig saldo komt ten goede aan Stichting Semmy, die al jaren geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker.

De High Tea voorziet in versnaperingen inclusief koffie en thee. Alles op ambachtelijke wijze klaargemaakt door onze eigen Lions leden onder toeziend oog van partners.

Tijdens de High Tea worden aanvullende activiteiten gehouden om extra opbrengst voor Stichting Semmy te verkrijgen. Dus neem gerust cash geld mee! Muzikale omlijsting wordt verzorgd door het trio WUM!

Een toegangsticket kost € 25,- per stuk. Een ticket is uitsluitend via deze website te bestellen. Na betaling en vermelding van uw mailadres, ontvangt u uw ticket(s) op het door u opgegeven mailadres. Klik op het bestelformulier High Tea Event om uw kaarten te bestellen

Komt u zich overtuigen van hetgeen we zelf hebben klaargemaakt én genieten van de prettige sfeer en entourage in Sociëteit Concordia. Bovendien ondersteunt u hiermee het goede doel en levert u een aanvullende bijdrage tot het welslagen van het Landelijke Lions Actie Weekend (12 t/m 14 april). Klik hier voor de kick off van dit weekend met Wendy van Dijk ambassadeur voor Stichting Semmy

Voor meer informatie over de stichting Semmy http://www.stichtingsemmy.nl/

• High Tea Sponsor Evenement

Op 14 april organiseert Lions Club Gouda een High Tea Event. Het batig saldo komt ten goede aan Stichting Semmy die al jaren geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker.

• High Tea Sponsor Evenement

Op 14 april organiseer Lions Club Gouda een High Tea Sponsor evenement. Het batig saldo komt ten goede aan Stichting Semmy, die al jaren geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker.